top of page

website Group

Public·133 members

crazy thief322
crazy thief322

Трикотаж як несподівана база для щоденного життя

У мене все склалося так, що після переходу на віддалену роботу я різко відчула, наскільки одяг впливає на настрій і продуктивність. Постійно сидіти вдома в чомусь жорсткому або навпаки занадто домашньому виявилося дивно складно.

8 Views
th bes
th bes
yesterday

Я теж прийшла до трикотажних костюмів не одразу, хоча зараз не уявляю, як обходилася без них раніше. Мій ритм життя досить активний, навіть якщо більшість справ вирішується онлайн, бо постійно щось треба зробити, кудись вийти, сісти за ноутбук, потім знову рухатися. Раніше я думала, що трикотаж це щось тимчасове або швидко втрачає вигляд, але практика показала зовсім інше. Я довго переглядала різні варіанти і врешті обрала https://luforu.com/katalog/total-luk/kostyumy/trykotazhni-kostyumy/, бо там чітко видно, що речі створені для реального життя, а не лише для гарних фото. Трикотажні костюми зі спідницею виявилися дуже універсальними, бо їх можна носити і вдома, і на прогулянку, і навіть у дорогу. Матеріал приємний до тіла, не дратує і не сковує рухів, що для мене критично, коли день розписаний по хвилинах. Окремо хочу відзначити, що тканина добре тримає форму, не розтягується після кількох носінь і не виглядає зношеною. Я часто комбіную верх і низ окремо з іншими речами, і це дозволяє створювати різні образи без зайвих зусиль. Моя порада проста — не недооцінювати базові фасони, бо саме вони з часом стають найбільш улюбленими і часто використовуваними.

SHALENA SATTERWHITE DRIVING SCHOOL LOGO

Main Office

(Appointments ONLY)

330-748-0228

Instructors Google Line  

440-703-0109

Customer Support TEXT/CALL

216-288-9315

LOCATIONS 

Serving ALL OHIO

24889 Aurora Rd
Bedford Heights, OH